כמה זמן נצטרך לחכות???
-
שלום לכם ידידי ורעי חברי הפורום היקר
לצערי הרב במהלך אימון נפצעתי ביד (שריר קידמי) בידוע שפציעה בשריר אינה דבר של מה בכך ולכן החלטתי ללכת לאורתופד כדי לבדוק האם זה קרע או דלקת וכו'
הבעיה התחילה בזה שהתור לאורתופד הוא כאורך הגלות... כישראלי אמיתי ישר הלכתי ל"עזרה ראשונה" בהטורים אע"פ שזה היה לפני יותר מ24 שעות האורתופד שאל שלוש וחצי שאלות ושלח לאולטרסאונד (לא משנה שעלה לי כמעט 100 שקל על הפניה לאולטרסאונד שיהיה....) הבעיה לא נגמרה כי התור לאולטרסאונד יותר ארוך מהתור לאורתופד וכך חיכיתי איזה שלושה שבועות עם יד מקרטעת שבקושי אני יכול השתמש בה
חשבתם שזה נגמר? ממש לא התוצאות של הצילום יגיעו עוד שבוע מינימום! למה? כי זה הזמן שלוקח להשיג תור לאורתופד רגע בשביל מה? בשביל שיגיד את התוצאות! למה? שיגיד בטלפון! שישלח מייל! לא!!!! צריך ללכת לאורתופד! וכך יוצא שבשביל לדעת מה קרה לך ביד אתה יוצא בסיפור של חודש וחצי פלוס מינוס
והשאלה המתבקשת היא למה צריך לחכות כ"כ הרבה זמן לכזה דבר פשוט?????
אשמח אם תעלו רעיונות עם מי לדבר כדי לפתור את העניין תודה רבה -
This post is deleted! -
@googie באופן אישי ההיתי צריך אורתופד בירושלים (מטעם אחת הקופות....) כאשר נשבר לי הרגל
ונתנו לי תור רק לאחר ארבעה שבועות!!!
שאז כבר ההיתי מחלים
אז נסעתי לאורתופד וישבתי לו שם בכניסה למרפאה (מנצל ת'במה לבקש סליחה ששיקרתי לו שהקופה שלחה אותי) והוא הכניס אותי
אז ממליץ בחום לעשות כך אם אין ברירה
וסתם אולי ננצל ת'במה להעיר ת'קופות על התורים המטורפים לאותופד
רק בריאות -
This post is deleted! -
@מאן-דאמר אין מה לעשות אם לא יראו להם שעוזבי את הקופה אם לא אולי יעזור אבל אם יש לכם איש קשרי לקוחות תפנו דרכו זה עוזר הרבה פעמים