תשמעו מה שמנסור אומר.. הוא צודק או מטעה? מוזמנים להגיב.
-
תשמעו מה שמנסור אומר..
האם הוא צודק ונתניהו באמת מסית ומכפיש, או לא, ונתניהו רק מציג את העובדות על הממשלה? -
@יושב-אהלים
אביר קארה עוזב את הקבוצה של ימינה..... מרצ תוקפת את החלטת שר הביטחון גנץ...... הקואליציה נופלת בהצבעות......שקד תוקפת בקולה את גנץ ולפיד. אבל נתניהו הוא זה שעושה קמפייןהגיון של ערבי.
לך תבין... -
אולי יש לו הקלטות של השיחות שהוא ניהל עם נתניהו לפני הקמת הממשלה
ובזה הוא מאיים
שמעתי את עמית סגל אומר שגם רע"ם וגם הליכוד מפחדים כל אחד שלשני יש את ההקלטות -
@יושב-אהלים מבין שהעמותה שמסייעת לחמאס זה רשות החוק?
בכל מקרה לדעתי שניהם צודקים גם נתניהו שהכספים נהפכו ממס עבאס למס חמאס וגם עבאס צודק שהובטחו לו הרים וגבעות מלאים כל טוב -
@יושב-אהלים מנסור מנסה לשדר שהוא הכי ישר והכי מוצלח ולכן אומר יש לי מה לספר נגד אין מה לחשוש ונראה לי שהליכוד יותר מנוסה בפוליטיקה
-
עוד רגע יעבור התקציב המוצלח והכל יבוא על מקומו בשלום..
נתניהו לא היה יותר מוצלח,הוא גם העביר כספים למיגור הפשיעה בחברה הערבית. 53 מיליארד? מאיפה הסכום הזה? זה וודאי המצאה של ביבי. -
בתכלית נראה לי לא יקרה כלום מכל התחקיר הזה
וכל זמן שנתניהו באיזור הממשלה לא תתפרק -
@יושב-אהלים אמר בתשמעו מה שמנסור אומר.. הוא צודק או מטעה? מוזמנים להגיב.:
מאיפה הסכום הזה? זה וודאי המצאה של ביבי.
זה כתוב מפורש בהסכמים הקואלציונים
מקור -
@aac אמר בתשמעו מה שמנסור אומר.. הוא צודק או מטעה? מוזמנים להגיב.:
מקורביבי היה נותן לו אותו דבר..
-
@יושב-אהלים
ואפי' יותר
כבר ראינו עד כמה רחוק הוא היה מוכן ללכת בשביל להקים ממשלה (נכון יותר בשביל להינצל מהמשפט) -
ביבי היה נותן לו אותו דבר..
אני לא חושב שאפשר להשוות את ממשלת נתינהו עם המפלגות החרדיות עם ההציונות הדתית והליכוד שרובם שם מסרותים ומכבדים את הדת היהודית
שממשלה כזאת היתה מקדמת הרבה דברים טובים למען הציבור החרידימאשר ממשלה שרובם שם שונאי תורה ורוצים לעקור תורה מעם ישראל
מה בכך עם מחפשים לרצות את עבאס כדי לקים ממשלה שתקדם דברים טובים למען עם ישראללבין ממשלה כזאת שהמהלכים שלה הם כדי להפוך את מדינת ישראל למדינת כל אזרחיה
-
@aac אמר בתשמעו מה שמנסור אומר.. הוא צודק או מטעה? מוזמנים להגיב.:
ביבי היה נותן לו אותו דבר..
אני לא חושב שאפשר להשוות את ממשלת נתינהו עם המפלגות החרדיות עם ההציונות הדתית והליכוד שרובם שם מסרותים ומכבדים את הדת היהודית
שממשלה כזאת היתה מקדמת הרבה דברים טובים למען הציבור החרידימאשר ממשלה שרובם שם שונאי תורה ורק רוצים לעקור תורה מעם ישראל
מה בכך עם מחפשים לרצות את עבאס כדי לקים ממשלה שתקדם דברים טובים למען עם ישראללבין ממשלה כזאת שכל המהלכים שלה הם כדי להפוך את מדינת ישראל למדינת כל אזרחיה
די נו הבטיחו עולם. ומלואו לגפני ושות' אבל הוא נאמן על חשבוננו לנתניהו ולציבור המסורתי
כשנתניהו שכח נאמנות מה היא בממשלת האחים@aac אמר בתשמעו מה שמנסור אומר.. הוא צודק או מטעה? מוזמנים להגיב.:
מקוראיפה 53 מיליארד השקלים של עבאס_ _ מהצד השני עם גיא זהר - 26.08.21.mp4
-
@מירי-0 אמר בתשמעו מה שמנסור אומר.. הוא צודק או מטעה? מוזמנים להגיב.:
@יושב-אהלים לא בטוח אבל אולי כסף ולא למכור את כל המדינה
ואיפה בנט מכר את המדינה?
אין ספק שהממשלה הזו יעילה בהרבה מקודמתה בתפקיד. -
@שיש אפילו אבל מי אמר שנתניהו היה מוכן גם לחוקים יכול להיות שהוא היה עושה לו סטופ ומנסור עבאס היה צריך להסתפק רק בכסף
ואיזה חוקים מנסור העביר?
הכסף אגב, לא הולך ממנו שקל למסור, הוא הולך למיגור הפשיעה ושיפור התשתיות במגזר הערבי שהוא אגב אזרח בדיוק כמוך. -
@יושב-אהלים בטח זה הולך לארגון שיש שם אנשים שלו שמקבלים משכורת מנופח ובפעל לא עושים כלום
קונספירציה של ביבי ואילת חסון ותו לא.
זה הןלך ישר לראשי העיריות, ברור שהכסף נעצר בחלק מקומות, אבל 90 אחוז וודאי הולך ליעדו.
תמיד חלק מהכסף קצת נדבק לצינורות לשחד את החלונות הגבוהים. -
@צוריאל אמר בתשמעו מה שמנסור אומר.. הוא צודק או מטעה? מוזמנים להגיב.:
וגם עבאס צודק שהובטחו לו הרים וגבעות מלאים כל טוב
ואתם (לא אתם ח"ו) כמו שמאלנים טובים מחפשים כל פיפס (פוליטי) הכי קטן כי להכפיש את בנימין נתניהו.
פעם אחת מספרים לנו שהוא שקרן ופעם שניה אתם מאמינים בכל לבכם ונפשכם ומאודכם שבטוח שביבי היה מביא לו 53 מיליארד (ויותר), הרי ביבי הבטיח!
זה שאנחנו סברנו 12 שנה שהוא שקרן?
לא מתאים לנו עכשיו להיזכר בזה...
תחליטו! נתניהו שקרן, או לא?שקט ביביסט!
-
@מירי-0 תלוי איזה דרישות היו לו בשביל להינצל מהמשפט נתניהו היה עושה הכל אבל הכל כדי לשרוד
ודרך אגב גם החרדים לקחו כל מיני כספים קואליציניים לכל מיני מטרות שאני לא יודע לאן הם הגיעו -
@שיש אמר בתשמעו מה שמנסור אומר.. הוא צודק או מטעה? מוזמנים להגיב.:
בשביל להינצל מהמשפט נתניהו היה עושה הכל אבל הכל כדי לשרוד
ודרך אגב גם החרדים לקחו כל מיני כספים קואליציניים לכל מיני מטרות שאני לא יודע לאן הם הגיעובקיצור...
האלטרנטיבה היא לפיד? -
@ילד-חוכם בינתיים אני לא רואה איך יוצאים מהברוך
-
@שיש אמר בתשמעו מה שמנסור אומר.. הוא צודק או מטעה? מוזמנים להגיב.:
איך יוצאים מהברוך
אני מעדיף כרגע לצחוק...