• Register
    • Login
    • Search
    • Recent
    • Users
    • חיפוש גוגל בפורום
    • צור קשר

תנאי שימוש

תנאי שימוש

"פיתרון" לבעיה של אני לא רובוט ברימון

כללי - עזרה הדדית
    3
    4
    76
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • berman
      berman last edited by

1. לשלוח מייל למנכל יריב פאר ולהתלונן [email protected] לבקש הבהרה על הנושא.

2. הבעיה מול גוגל (משער שאו ענייני כספים שרימון מתמקחת על המחיר עם גוגל (עד היום היה להם אישור אבטחה מול גוגל, כנראה הפסיקו להם), או שגוגל החליטה להטריד יהודים צנועים ולא מוכנה לחדש אישור אבטחה לרימון.

3. בכל מקרה אפשר לעבור לחפש במנוע bing של מיקרוסופט, ושם אין את הבעיה, וזה גם ילחץ על גוגל לפתור (גוגל סופרים את השימוש בהם כל יום וישימו לב לירידה בנפח גלישה דרכם).

4. תפיצו לכמה שיותר

יושב אהלים 1 Reply Last reply Reply Quote 2
      • יושב אהלים
        יושב אהלים מנהלים @berman last edited by

@berman אמר ב"פיתרון" לבעיה של אני לא רובוט ברימון:

הבעיה מול גוגל (משער שאו ענייני כספים שרימון מתמקחת על המחיר עם גוגל (עד היום היה להם אישור אבטחה מול גוגל, כנראה הפסיקו להם), או שגוגל החליטה להטריד יהודים צנועים ולא מוכנה לחדש אישור אבטחה לרימון.

הבעיה זה לא אישור אבטחה,
        אלא מיעוט כתובות IP וריבוי משתמשים.
        גוגל מזהה הרבה בקשות במנוע חיפוש מאותו IP, ותוסיף לזה משתמשים ברימון שבאמת עושים שימושים לא ראויים עם האינטרנט שלהם (כגון הספאמר שלנו שנמצא ברימון), מה שמלמד את גוגל על רובוט וכד', ולכן הם מבקשים את האימות
        הפתרון היחיד זה שהחברה תוציא כמה שקלים ותקנה עוד כתובות IP.
        (@sh774 פנה אליהם בעבר והקצו לו IP קבוע, מה שמונע ממנו את האימות המרגיז הזה.)

berman sh774 2 Replies Last reply Reply Quote 2
        • berman
          berman @יושב אהלים last edited by

@יושב-אהלים אמר ב"פיתרון" לבעיה של אני לא רובוט ברימון:

הבעיה מול גוגל (משער שאו ענייני כספים שרימון מתמקחת על המחיר עם גוגל (עד היום היה להם אישור אבטחה מול גוגל, כנראה הפסיקו להם), או שגוגל החליטה להטריד יהודים צנועים ולא מוכנה לחדש אישור אבטחה לרימון.

הבעיה זה לא אישור אבטחה,
          גוגל מזהה הרבה בקשות במנוע חיפוש מאותו IP, ותוסיף לזה משתמשים ברימון שבאמת עושים שימושים לא ראויים עם האינטרנט שלהם (כגון הספאמר שלנו שנמצא ברימון), מה שמלמד את גוגל על רובוט וכד', ולכן הם מבקשים את האימות

יש לו IP קבוע בחינם?

1 Reply Last reply Reply Quote 0
          • sh774
            sh774 @יושב אהלים last edited by sh774

@יושב-אהלים אמר ב"פיתרון" לבעיה של אני לא רובוט ברימון:

הבעיה זה לא אישור אבטחה,

אין לי קבוע אבל יש לי גלובאלי דהיינו אני לא עובר דרך ה nat שלהם ובגלל אני חסיד של ipv6 ושנה זה כן מוקצה פור מכשיר וגם שם קיים כנראה סימנו את כל ה asn שלהם

1 Reply Last reply Reply Quote 1

• First post
              Last post