יש למישהו מידע על פלאפון שיואמי QIN 1S
-
הכשר כשר כשר ללא כרטיס ללא שירים וללא תמונות
תודה רבה -
@חיה-במקרנצ-יק-0 זה הפלאפון שיומי הרגיל? בלי מגע?
אם כן, אני ממש לא ממליצה עליו.
היה לי אותו תקופה קצרה, לא נוח להתעסק איתו, המקשים לא נלחצו טוב, השמע על הפנים, כל פעם שדיברתי עם מישו היה רעשי רקע מוזרים ברמות, או לי או להוא שדיברתי איתו.
קיצור, אני ממש התאכזבת ממנו… -
@Jayu-Nabi הוא גם נהרס מאוד מהר, עדין מאודדד.
-
@חיה-במקרנצ-יק-0
@Jayu-Nabi לא נוח הכוונה לתפריטים וכו’, או הבעיה עם המקשים? אם זה נוחות של ממשק, זה כבר עניין שלא טעם.
רעשי רקע יכולים להיות גם בעיה ברשת (בשילוב של מכשיר), כי סוף סוף אנשים מדברים עם המכשיר הזה ואני מעולם לא שמעתי משהו בכיוון.
אני מאמת את הבעיה של המקשים שבא עם הזמן, והשמע.
הוא מכשיר עדין מאוד לנפילות וכל תיקון הוא כפול מתיקון של מכשיר אחר. אבל זה כבר תלוי בפדנטיות שלך, אם זה היה השיקול היחיד.
אם את מעוניינת במכשיר דור 4, אולי אוכל לחלוק את המידע שעמדי (לא הרבה, אבל בכל זאת נותן כיוון). -
@לאחיו-יאמר-חזק אמר ביש למישהו מידע על פלאפון שיואמי QIN 1S:
לא נוח הכוונה לתפריטים וכו’, או הבעיה עם המקשים? אם זה נוחות של ממשק, זה כבר עניין שלא טעם.
לי אישית לא היה נוח גם וגם, נכון התפריטים זה עניין של טעם.
אבל המקשים מהתחלה היו בעיתיים, אתה יכל ללחוץ על מקש אחד עשר פעמים עד שהוא נלחץ, או שכותב לך כמה בבת אחת, או שנלחץ כשבקושי נגעת…@לאחיו-יאמר-חזק אמר ביש למישהו מידע על פלאפון שיואמי QIN 1S:
רעשי רקע יכולים להיות גם בעיה ברשת (בשילוב של מכשיר), כי סוף סוף אנשים מדברים עם המכשיר הזה ואני מעולם לא שמעתי משהו בכיוון.
נכון, לא לכל השיומי יש את הבעיה הזאת, אבל שמעתי עוד שתיים לפחות שהיה להם את זה,
יש מצב שזה גם בעיה ברשת, אבל זה הפלאפון היחיד שהיה לי איתו רעשים אז מאמינה שהבעיה גם בו.
בקיצור, יש יותר טובים ממנו…
וזה שהוא עדין שמעתי מכמה, אבל לא ראיתי את זה, הוא נשמר לי כמו חדש… -
תודה על כל המידע עליו.
אפשר בבקשה לקבל גם המלצות? דברים שחיוביים בו?
תודה רבה!!! -
@חיה-במקרנצ-יק-0 יש לו כמה שעוני מעוררים.
-
@אוהב-את-הבריות זהו?
-
@חיה-במקרנצ-יק-0 אצלי גם היה קליטה טובה ושמיעה טובה,
אבל מזה שווה שהלחצנים לא עבדו ושהמסך נהרס מהר והייתי
צריך להחליפו ?
בקיצור לא שווה את הכסף. -
פוסט זה נמחק! -
@Jayu-Nabi אמר ביש למישהו מידע על פלאפון שיואמי QIN 1S:
@חיה-במקרנצ-יק-0 , כל פעם שדיברתי עם מישו היה רעשי רקע מוזרים ברמות, או לי או להוא שדיברתי איתו.
קיצור, אני ממש התאכזבת ממנו…גם לי היה בדיוק אותם רעשים מחרפנים אבל הקליטה והמקשים מצויינים אחלה!
מה שכן שמעתי על לפחות 2 אנשים שנהרס להם מהר
אז לשיקולך… -
@חיה-במקרנצ-יק-0 אמר ביש למישהו מידע על פלאפון שיואמי QIN 1S:
חחח… מחפשת סנגור…
באמת שאני לא ממליצה עליו, אני התבאסתי שקניתי אותו.
-
@חיה-במקרנצ-יק-0 אמר ביש למישהו מידע על פלאפון שיואמי QIN 1S:
קיצער משוחדת לשיומי. אני אפילו בצחוק לא הייתי קונה כזה דבר, רק למוזיאון.
יש אחד שהבטריה בו נשלפת והוא יותר עבה, צריך לברר עליו מה השמועות אומרות… -
@חיה-במקרנצ-יק-0 עצם זה שהוא כשר אורגינל זה מעלה (אצל השיאומים)
-
@מפולפלת מעלה עליונה מעל הכל…(?)
אחרי המעלה הזו, אני לא מאמין שטלפון עם כאלו סעיפים אנשים יסכימו להחזיק כזה דבר… ב"ה שישנם כשרים אחרים שעושים עבודה יותר טובה. -
@לאחיו-יאמר-חזק מצטערת, אני פגשתי את השיומי הזה פשוט נפלא.
גם בלחצנים, גם בשמיעה, גם בקליטה.
כל כך הרבה שיש להם את זה-ומרוצים עד השמיים.
יש בו הרבה דברים טובים!
ואפילו יותר הרבה דברים טובים מהשיומי הלא כשר.והטאץ.
תהנו, אחלה שיומי. -
@אימוג-ית השאלה כמה זמן יש לך את זה?
גם לי היה את זה ובחצי שנה הראשונה הייתי מבסוט
עד הגג אלא שאחרי חצי שנה פתאום המסך לא עבד, אוקי אז החלפתי
לאחמ"כ גם אחד המקשים לא עבד, אוקי גם עם זה הסתדרתי עד שהוא מת לגמרי!! -
@אימוג-ית כדברי @אוהב-את-הבריות… כשאני הולך לקנות לקנות מכשיר או מברר בשביל חבר, שאלה ראשונה - כמה זמן הוא על הכביש? על מה הוא חוזר? וגם אני שואל לקוחות. לא אכחיש שהיום ביררתי על טלפון מסויים שלפני 3 שנים אנשים היו מאוכזבים ממנו והיום הוא עדיין נמכר. מוכרים מחזיקים 3 סוגי טלפונים - 1. ניסיוניים, (וממליצים ע"פ מפרט) 2. טובים שהוכיחו את עצמם בשוק, 3. מבוקשים (ואפילו שהם לא משהו, העיקר שהציבור מתלהב ויש מה למכור להם).
כבר למדתי שפחות מחצי שנה אין אינדיקציה על שום המכשיר. הכי הרבה זה לימוד איזה חברות יש קליטה.
במידה ויש לך אותו שנה +, אינני שולל את זה שזה עובד טוב ואת מרוצה. אם כן, אדרבה, תמשיכי להנות מהמכשיר עד 120, אבל כשבאים לתת חוו"ד, זה לא יכול להעשות ע"י אדם אחד. אם אני אשמע על עוד 20 אנשים שמחזיקים שיומי והם מרוצים, אז ההתייחסות שלי תהיה אחרת, ובין השאר גם אשאל אותם כמה שאלות…