עוגת גבינה קלה וטעימה
-
2 תבניות אינגליש קייק
לבסיס
- 2 שרוולי ביסקוויטים
- 200 גרם חמאה
לתערובת הגבינה
- 750 גרם גבינה לבנה
- כוס וחצי סוכר
- חצי כפית תמצית וניל
- סוכריות צבעוניות/פירורי אוראו/פירורי לוטוס (לא חובה)
אופן הכנת הבסיס:
מרסקים את הבסקוויטים ומפזרים בתבנית
ממיסים את החמאה (או במיקרו, או בשקית ומים רותחים) ושופכים על הבסקוויטים.
מערבבים היטב
מכניסים לתנור ל5 דקותמכינים את תערובת הגבינה:
מערבבים את כל החומרים יחד שופכים על הבסיס ומכניסים להקפאה לפחות לילה אחד.בתאבון