• Register
    • Login
    • Search
    • Recent
    • Users
    • חיפוש גוגל בפורום
    • צור קשר

    תנאי שימוש

    תנאי שימוש

    מתכונים של פסטרמות ביתיות

    בשרי
    3
    3
    45
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • פאודה
      פאודה last edited by ממתינה

      אני ישמח במיוחד למתכון של פרסטרמה סלמי

      אביגילוש 1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • אביגילוש
        אביגילוש @פאודה last edited by

        @פאודה

        אם זה לא נפתח לך אני יעלה לדרייב

        1 Reply Last reply Reply Quote 2
        • נטפרית
          נטפרית last edited by

          • מצרכים למתכון
            [20 מנות/יחידות, 96 גרם למנה\יחידה כ- 20 פרוסות (תלוי בגודל)]

          חזה ההודו
          חזה הודו - 1 ק"ג (כחצי חזה)
          מים - 3 כוס - סה"כ (720 מ"ל)
          מלח גס - 3 כף שטוחה
          סוכר - 3 כף שטוחה - סה"כ (45 גרם)
          הציפוי
          חרדל גרגירים - כף (15 גרם)
          דבש - 2 כף - סה"כ (44 גרם)
          שמן זית - 1½ כף - סה"כ (15 מ"ל)
          רוטב צ`ילי מתוק - כף (10 גרם)
          פפריקה מתוקה - כף שטוחה

          • אופן הכנת המתכון

          1
          משרים חזה הודו במים עם מלח גס וסוכר במשך לילה. המים אמורים לכסות את הנתח: לכל כוס מים משתמשים בכף מלח וכף סוכר.

          2
          אחרי ההשרייה מוציאים את הנתח מהמים ומייבשים בעזרת מגבות נייר. מחממים תנור ל- 200 מעלות - חשוב שהוא יהיה חם!

          3
          בינתיים מרפדים תבנית בנייר כסף ומערבבים בקערית את כל חומרי הציפוי.

          4
          מורחים את הציפוי על נתח החזה מכל הכיוונים, מניחים על הרשת או ישירות על התבנית המרופדת ומכניסים לתנור לרבע שעה.

          5
          מנמיכים את חום התנור ל- 180 מעלות, מכסים את הנתח בנייר כסף וצולים במשך 20 דקות נוספות.

          6
          מגישים חם או קר. שומרים במקרר.

          7
          בתיאבון 😀

          • הערות:

          1
          אפשר לשלב בציפוי כל מה שאוהבים. אני לפעמים מוסיפה רוטב סויה או פלפל שחור.
          2
          מאוד חשוב לא לדלג על שלב ההשרייה כי הבשר עלול לצאת תפל מבפנים.
          3
          חזה הודו מאוד עדין ומתייבש בקלות, לכן משתדלים לא להשאיר את הפסטרמה יותר מדי זמן בתנור.

          1 Reply Last reply Reply Quote 1

          • First post
            Last post