איזה ספר הוא הספר הכי מותח שקראתם? |דיון
-
אני הספרים הכי מותח שקראתי זה שינדאו של דבורה נויגרשל והסוכן האוניברסינאלי 003 של נחמן גרשונוביץ, מה אתם?
-
@טורנדו בכללי כל הספרים של יונה ספיר אבל ספר ספציפי זה מגן אנושי (האחרון) שהוא אמנם בהתחלה קצת משעמם אבל בהמשך הוא חתיכת מתח. עוד ספר ממש מותח זה משבר אמון של חוי בר (למי שמכיר ספר מטורף!)
-
@טורנדו לא יודע אם זה הכי מותח אבל הסגנון היה מאוד מיוחד והעלילה שונה מהרגיל היה הרשת של נחמן סלצר
חוץ מזה אני חושב שהספרים של מ.ארבל (יאיר וינשטוק) הם היפים ביותר אין לו טעויות והוא לא מורח את הסיפור העלילה תמיד מתפתחת לכיוונים לא צפויים והוא תמיד שומר על מתח טוב אני קראתי כמעט את כל ספריו מלבד השעיר השלישי לדעתי הספר היפה ביותר היה בלתי הפיך עלילה מיחדת מתח ועוד -
@יונתן בלתי הפיך הוא עלילה מושלמתתתת והוא ממש מותחחחח! אבל קראתי גם את ההוא שמדבר על הר הבית (לא זוכרת איך קוראים לו) והוא דווקא לא כזה יפה...
-
@טורנדו אמר באיזה ספר הוא הספר הכי מותח שקראתם? |דיון:
ההוא שמדבר על הר הבית (לא זוכרת איך קוראים לו)
הצתה מאוחרת.
קראתי מלא ספרים מותחים של יונה ספיר, מ. ארבל, דבורה רוזן וגם קצת גרשונוביץ, אבל הספר מתח שהכי מתח אותי והוא גם היה אחד המתחים הראשונים שקראתי בכלל הוא כוכב בודד של דבורה רוזן. -
אני לא קוראת הרבה סיפרי מתח,
אבל לבינתיים הכי מותח שאני קראתי: הצתה מאוחרת ובילתי הפיך. -
@טורנדו לספר על הר הבית קוראים הצתה מאוחרת הוא ספר יפה אבל זה שני סיפורים מקבילים שלא נפגשים בסוף ולכן פחות התחברתי
-
שתול| יונה ספיר
-
טעות אופטית של נחמן גרשונוביץ מוושלם!!!!!
ויש גם את 401 של נחמן גרשונוביץ זה לא מאוד מתח אבל סוג שונה של כתיבה מאוווד התחברתי לספר -
@יונתן נכון לכן גם אני לא אהבתי פשוט לא הבנתי מה הקשר????
-
@טורנדו פעם קראתי את התרסקות של נחמן גרשונוביץ משהו מטורף.
בכמה כרכים ועדיין לא נגמר, אני זוכרת שבזמנו לא יכולתי לעזוב. -
@גיטרה כן הוא באמת יפה במיוחד תופת
-
@גיטרה הספרים של נחמן גרשונוביץ ברובם מטורפים אבל יש לו כמה ספרים לא יפים
לדוגמא יש את הספר ברית של גנבים שהוא מסיים את העלילה בצורה מאוד לא יפה שהרסה את כל ההנאה של הספר! -
@תמי לא מכירה עוד.. אבל הספר הזה היה הזוי במיוחד (כשאני נזכרת בו עכשיו) איזה מוח ממציא כאלו..!!?
-
@גיטרה אהבת את ברית של גנבים?
אני לא
זה מדי חולני!!
ובמיוחד שכל מה שקרה בשביל הסוף של הספר הוריד את הרמה לדעתי!!! -
-
@תמי אני ממש לא אהבתי את נחמן גרשונוביץ בכללי...
-
@גיטרה אמר באיזה ספר הוא הספר הכי מותח שקראתם? |דיון:
אבל הספר הזה היה הזוי במיוחד (כשאני נזכרת בו עכשיו) איזה מוח ממציא כאלו..!!?
איזה ספר התכוונת?!
-
@תמי ההתרסקות.
-
@גיטרה דווקא פחות אהבתי...
יש לו גם את זהב אדום וזהב שחור
זה גם יפה!!!