• הרשמה
    • התחברות
    • חיפוש
    • פוסטים אחרונים
    • משתמשים
    • חיפוש גוגל בפורום
    • צור קשר

תנאי שימוש

תנאי שימוש

האם נראה לכם שהמשטרה עשתה הכל כדי למצוא את הנעדר?

כללי - עזרה הדדית
    13
    25
    150
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • חגית
      חגית נערך לאחרונה על ידי

צדיק דון קישוט יונתן 3 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
      • צדיק
        צדיק @חגית נערך לאחרונה על ידי צדיק

@חגית אני חושב שאם זה לא היה חרדי היו משקעים יותר כמו בפיגוע בתל אביב היו אלפי שוטרים ברחובות של תל אביב לעומת אלעד שהיו אבל הרבה פחות כביכול הדם של תושבי תל אביב יותר חשוב להם לצערי אז ככה זה גם פה

אשת חבר תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • אשת חבר
          אשת חבר @צדיק נערך לאחרונה על ידי אשת חבר

@צדיק ממש לא מסכימה איתך, בקטע המגזרי, אבל כן חושבת שהמשטרה לא עשתה הרבה מסיבה אחרת:
          בפיגוע המוני המשטרה באה לכל מקום, באלעד היו מלא שוטרים, ניידות וצבא כי א"א להתעלם מזה, במיוחד שזה תקשורתי.
          אני יכולה להניח שהמשטרה לא עשתה הרבה הפעם כי זה פשוט לא היה תקשורתי כ"כ ולאחרונה זה קצת יותר מרעיש אז המשטרה מתעוררת.
          בכל אופן, לא משנה מה נעשה בסופו של דבר הכל בידי ד’, לנו נשאר רק להתפלל שימצאו אותו במצב טוב.
          בעז"ה.

צדיק תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 4
          • צדיק
            צדיק @אשת חבר נערך לאחרונה על ידי צדיק

@אשת-חבר ממש לא ראיתי סרטונים של הפיגוע בתל אביב היה כמיות שוטרים ברחובות באותו זמן הייתי באלעד והיה מסוק אחד באוויר וממש קצת שוטרים

אשת חבר תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
            • אשת חבר
              אשת חבר @צדיק נערך לאחרונה על ידי

@צדיק ככה היה נראה לך מנקודת מבטך, בתקשורת ראו אחרת וזו גם מציאות הגיונית שהמשטרה לא רוצה לצאת לוזרית, כשיש ארוע תקשורתי היא באה בהמוניה.

צדיק תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
              • צדיק
                צדיק @אשת חבר נערך לאחרונה על ידי

@אשת-חבר זה לא אני אמרתי זה כתבים שמעתי במשדר פתוח בקול חי בזמן הפיגוע באלעד והכתב אמר את זה שהדם של תושבי תל אביב יותר חשוב להם כי לעומת אלעד ולעומת תל אביב זה הבדל שמים וארץ לצערי זה באמת ככה היא אפשר להתווכח אם מציאות מה לעשות

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                • דון קישוט
                  דון קישוט @חגית נערך לאחרונה על ידי

@חגית בוא נגיד שהם לא עשו הכל אבל באמת לקח להם זמן להתעורר

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                  • הועבר מ סקרים ע"י  שלמה שלמה 
                  • E
                    EMN נערך לאחרונה על ידי EMN

המשטרה לא עשתה כלום.
                    ואני אומר את זה בתור אחד שמכיר אותו אישית

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                    • י
                      יואל שג נערך לאחרונה על ידי

אני שמעתי שיש שטוענים שכאילו הוא רצה לעזוב והוא לא רוצה לחזור מרצונו מסיבות כאלו ואחרות והם סתם עושים את עצמם אומללים כאילו הילד לא חכול להסתדר ולא עושה את זה מרצונו החופשי
                      ויכול ליהות שלכן המשטרה פחות מתאמצת בעניינו

Jayu Nabi גיטרה 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                      • Jayu Nabi
                        Jayu Nabi @יואל שג נערך לאחרונה על ידי

@יואל-שג אמר בהאם נראה לכם שהמשטרה עשתה הכל כדי למצוא את הנעדר?:

אני שמעתי שיש שטוענים שכאילו הוא רצה לעזוב והוא לא רוצה לחזור מרצונו מסיבות כאלו ואחרות והם סתם עושים את עצמם אומללים כאילו הילד לא חכול להסתדר ולא עושה את זה מרצונו החופשי
                        ויכול ליהות שלכן המשטרה פחות מתאמצת בעניינו

הכי הגיוני שזה הסיפור…
                        לאידעת כמה זמן הוא נעדר… אבל אם זה תקופה ארוכה בדרך כלל מוצאים ת’בנאדם או ת’גופה שלו…
                        אלא אם כן הוא ברח ולא רוצה ליצור קשר… או ש…(דמיינו לבד…)
                        (וגם אז זה סיפור מוזררררר)

AVITAL 1 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                        • AVITAL 1
                          AVITAL 1 @Jayu Nabi נערך לאחרונה על ידי

@Jayu-Nabi המשפחה כן חשבה על האופציה הזאת! הם פרסמו סרטון של אח שלו הקטן פונה אליו ואומר- גם אם אתה לא רוצה לחזור לפחות תודיע שאתה חי…
                          ואם הוא לא רוצה לחזור זה לא עושה אותם לפחות אומללים… אולי ליותר

Jayu Nabi י 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 3
                          • Jayu Nabi
                            Jayu Nabi @AVITAL 1 נערך לאחרונה על ידי

@AVITAL-1 אמר בהאם נראה לכם שהמשטרה עשתה הכל כדי למצוא את הנעדר?:

לא אמרתי שהם לא אומללים… אי אפשר לדמיין איך הם חיים עכשיו…
                            אבל זה שזה מקרה מוזר נראה לי הרבה יסכימו.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
                            • י
                              יואל שג @AVITAL 1 נערך לאחרונה על ידי

@Jayu-Nabi המשפחה כן חשבה על האופציה הזאת! הם פרסמו סרטון של אח שלו הקטן פונה אליו ואומר- גם אם אתה לא רוצה לחזור לפחות תודיע שאתה חי…

אם הוא יתקשר יאתרו אותו ברגע וכנראה שהוא לא מעונין

AVITAL 1 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
                              • יונתן
                                יונתן מורחק @חגית נערך לאחרונה על ידי

@חגית אני ממש לא בטוח שזה עניין של חרדי או לא למשטרה באופן כללי יש משאבים מוגבלים וסירבול בירוקרטי יש גם חיילים שנעדרו והמשטרה לא טרחה יותר מדי לחפשם ויש גם חילונים רגילים שנעדרים כבר עשרות שנים ואיש לא יודע מה עלה בגורלם

אוהב את הבריות תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                • AVITAL 1
                                  AVITAL 1 @יואל שג נערך לאחרונה על ידי

@יואל-שג הוא לא צריך להתקשר. יכול לשלוח מישהו. אבל אם הוא עד עכשיו לא עשה את זה כנראה שהוא באמת לא מעוניין…

י תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                  • י
                                    יואל שג @AVITAL 1 נערך לאחרונה על ידי

@יואל-שג הוא לא צריך להתקשר. יכול לשלוח מישהו. אבל אם הוא עד עכשיו לא עשה את זה כנראה שהוא באמת לא מעוניין…

גם אם הוא ישלח יחקרו אותו איפה הוא פגש ויאתרו אותו די מהר…

AVITAL 1 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                    • AVITAL 1
                                      AVITAL 1 @יואל שג נערך לאחרונה על ידי

@יואל-שג יש מלא דרכים, אוקי? הוא לא צריך רעיונות. אפשר מכתב אנונימי אפשר עוד כל מיני. מסתבר שהוא לא רוצה.

אני בעצמי תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                      • אני בעצמי
                                        אני בעצמי @AVITAL 1 נערך לאחרונה על ידי

@AVITAL-1 למה נראה לכם שהוא לא רוצה ואם הוא לא יכול בכלל, חשבתם על האופציה שהוא מוחזק איפשהוא בניגוד לרצונו?

• AVITAL 1
                                          AVITAL 1 @אני בעצמי נערך לאחרונה על ידי

@אני-בעצמי ברור שחשבנו. זה גם לא באמת משנה מה אנחנו חושבים…
                                          רק מישהו העלה פה את האופציה אז דיברנו על זה…

חגית תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                          • חגית
                                            חגית @AVITAL 1 נערך לאחרונה על ידי

הכל יכול להיות…
                                            א"א לדון אף אחד!
                                            מה שאנחנו יכולים זה לעשות השתדלות: מי בפרק תהילים מי במשניות, קבלות טובות והוספה בצדקה…

המש’ עכשיו משלמת הון לחוקר פרטי אני לא מאמינה שהם היו עושים את זה אם הם היו יודעים שהוא ברח מרצונו החופשי…

• פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון