מסר על מותגים לבחורי ישיבה
-
אני בדרך כלל קונה רק מותגים כמו כל בחור ישיבה השבוע נכנסתי לחנות בירושלים ושאלתי אותו אם יש לו חולצה של פורור (מותג ידוע שבני הישיבות רובם לובשים) ואז או הסביר לי ואמר לי שכל החולצות מיוצרות בסין וכל אחד שם את המותג שלו ובאמת הכל אותו בד ואנחנו בגלל שזה מותג קונים את זה אני קיבלתי את זה והפסקתי לקנות מותגים היום בני ישיבה קונים חולצה של מותג במאות שקלים שהם יכולים להביא בדיוק את אותה חולצה בחצי מחיר רק בגלל שזה מותג מוכרים את זה יקר מקוה שהבנתם
בהצלחה
ושבת שלום -
@צדיק ברור שיש הבדלים בבד, זה ממש לא נכון.
-
@אוהב-את-הבריות יש הבדלים אבל בדרך כלל מה שלא מותג מחזיק הרבה יותר זמן ממותג אני אומר לך מניסיון ובדיקה
-
@צדיק עכשיו אתה טוען כבר משהו אחר, אולי זה נכון אולי לא,
אבל א"א לומר שהכול אותו דבר. -
@אוהב-את-הבריות כן הכל מיוצר בסין
-
@אוהב-את-הבריות כמובן שגם אתה לא חייב להסכים איתי אני בכל מקרה אמרתי את הדעה שלי
-
@צדיק אמר במסר על מותגים לבחורי ישיבה:
אני בדרך כלל קונה רק מותגים כמו כל בחור ישיבה השבוע נכנסתי לחנות בירושלים ושאלתי אותו אם יש לו חולצה של פורואור (מותג ידוע שבני הישיבות רובם לובשים) ואז או הסביר לי ואמר לי שכל החולצות מיוצרות בסין וכל אחד שם את המותג שלו ובאמת הכל אותו בד ואנחנו בגלל שזה מותג קונים את זה אני קיבלתי את זה והפסקתי לקנות מותגים היום בני ישיבה קונים חולצה של מותג במאות שקלים שהם יכולים להביא בדיוק את אותה חולצה בחצי מחיר רק בגלל שזה מותג מוחרים את זה יקר מקוה שהבנתם
בהצלחה
ושבת שלוםהיום הכל זה טיקטים
-
@יום_שמח נו זה מה שאני בא להגיד שהכל זה רק המותג שיש על החולצה
-
@צדיק נו אז משלמים פלוס כדי לקנות מותג כי להיות במותג זה כיף לא בגלל שזה איכותי
-
@צדיק חשבתי שאקסוס זה מותג?
-
-
@צדיק מה זה קשור זה איכותי לא?
-
@בן-חורין אמר במסר על מותגים לבחורי ישיבה:
@צדיק נו אז משלמים פלוס כדי לקנות מותג כי להיות במותג זה כיף לא בגלל שזה איכותי
מה הקטע מה הקשר כיף אני הייתי קונה קבוע פוראור וזה חולצה חמה ומעצבנת אז מה כיף במותג
-
@צדיק אקסוס זה מאוורר
-
@שמעון-2 אמר במסר על מותגים לבחורי ישיבה:
@צדיק מה זה קשור זה איכותי לא?
תלוי איזה אקסוס דוגמה אדום או טוב אבל שחור לא
-
-
@צדיק לא הבנתי התכוונת פורור שזה מותג??
טוב!!! חשבתי נאוטיקה, פאולו , טומי וכו’ -
@אוהב-את-הבריות נו בטח פוראור זה גם מותג נאוטיקה וגנט בוס חולצות כאלה יש לי 20 אני לא לובש אותם כי אין לי כח לגהץ אותם
-
@צדיק אמר במסר על מותגים לבחורי ישיבה:
כי אין לי כח לגהץ אותם
אז אתה לא משקיע במותג אם ההית משקיע ההית רץ לגהץ
יש זמן רוץ תגהץ -
@שמעון-2 לא זה חולצות של 100% כותנה שאי אפשר לגהץ אני לא יודע איך אנשים מגהצים אותם