רגעים מרגיזים
-
@גיטרה רגע מרגיז שהיה לי שלחצתי בטעות אל אל תשמור כשהציעו לי לשמור את הסיסמא ועכשיו אני חייב להשאיר את הניק פתוח אבל אני לא יכול ואני באמצע לחשוב מה לעשות
-
מרגיז לעמוד שעה במקרר ואין מה לאכולללללללל
-
למי שלומד מחוץ לעיר, מכירים את זה שאתם מחליטים פעם אחת להגיע בזמן קמים מוקדם עולים על האוטובוס יורדים מגיעים ומחכים לחברים שיגיעו כדי להשוויץ שהספקתם לפני כולם אבל הכיתה ריקה ואף אחד לא בא בהתחלה אתם סתם חושבים שכולם עצלנים עד שמשהו מתחיל להיראות מוזר ואתם מתקשרים לחבר והוא אומר שמתחילים רק בעוד 4 שעות!!! והאוטובוס חזור לעיר שבו אתם גרים רק בעוד שעה! (היה לי והיה מה זה מבאס!)
-
לקום באמצע הלילה לגשש באפילה עם עיניים עצומות ו....
לדרוך על חתיכה קטנה של לגו או פליימוביל...🤯
-
@צ-ילי אויש זה נוראאאאא
-
@צ-ילי אמר ברגעים מרגיזים:
לקום באמצע הלילה לגשש באפילה עם עיניים עצומות ו....
לדרוך על חתיכה קטנה של לגו או פליימוביל...🤯
או לדרוך על מקק
-
מרגיז שאמא שלך מעירה אותך בלילה
להעיף מקק -
@מ-ר מעצבן לכתוב מספר טלפון ואז נגמר הדיו
-
@מ-ר מרגיז שחברים שלך מדברים עליך
-
מרגיז שהזרת של הרגל נתקעת באיזה חפץ (אחחחח כואב)
-
מרגיז שהחלפתי מספר פלאפון וכמובן איך אפשר שלא המספר היה שייך למישהו שכנראה מאוד פופלארי... וגם של חנות של בגדים... וכל יום אני מקבלת לפחות 10 שיחות שלא קשורות אלי... (וגם כשאני אומרת שזו טעות לא תמיד מאמינים לי...)
-
@moriya אמר ברגעים מרגיזים:
מרגיז שהחלפתי מספר פלאפון וכמובן איך אפשר שלא המספר היה שייך למישהו שכנאה מאוד פופלארי... וגם של חנות של בגדים... וכל יום אני מקבלת לפחות 10 שיחות שלא קשורות אלי... (וגם כשאני אומרת שזו טעות לא תמיד מאמינים לי...)
חחחחחחחחחחח
אני כבר מעל שנה מנסה להיפטר מהטלפונים הטורדנים של בעל הטלפון הקודם ומתקשרים אלי עדיין מקופות חולים שלהם
בתקופת הקורונה גם התקשרו לעדכן אותי שהם חיובים לקורונה!!
וכל מני פרטים אישיים שלא נעים בשביל המשפחה הזאת!! -
This post is deleted! -
This post is deleted! -
This post is deleted! -
This post is deleted! -
מרגיז שאתה מתלבש בבוקר ושניה לפני שאתה יוצא ת'שותה קפה
וספלאשששש על החולצה -
מעצבן שהשניה גמרתי לשטוף את הבית ורגע אחרי זה אחי נכנס עם רגליים מלוכלכות....
-
מעצבן שאין לנו טיול ולכולם יש כן טיול
-
@שמעון-2 גם לנו אין