רגעים מרגיזים
-
מה הכי מרגיז? שאתה יוצא מהבית עם בגדים חורפיים-כי חשוך בחוץ ואחר כך מגלה שהחשיכה זה בסך הכל בגלל אובך... זה מרגיז!
מה הכי מעצבן? שאתה מזהיר את הבן שלך מליון ואחת פעמים לא לגעת לך בפלאפון אך כשאתה חוזר אתה רואה את בנך באמצע שיחה בפלאפון שלך-אתה רוצה לצעוק עליו אבל אתה מתבייש מזה שמעבר לקו... זה מעצבן!
מה הכי מבאס? שאתה לוקח איתך לדרך עלון וקורא אותו ובלי משים נתקע בעמוד-אתה ממהר להתנצל וממשיך בדרכך ועכשיו אתה נתקע בזקנה הכעסנית מהקומה שלמטה ואתה ממשיך ללכת -כי זה סתם עמוד.... זה מבאס!
מה הכי מתסכל? שאתה יורד במהירות במדרגות-כי אתה כבר מאחר לעבודה ואז אתה מחליק על בננה... עכשיו, לך לעבודה... זה מתסכל!
-
@יהודי-זה-הכי
גדול!!
-
רגעים מרגיזים כל יום קורים
כשנאבדים לי חפצים
מפתחות וחומרים חשובים
דברים מעצבנים כל היום קורים
אבל להשתלט עלינו להם לא נותנים
רגע מרגיז
כשאתה מתוערר בבוקר מאוחר
וקם מהמיטה ככמעט מגיע המחר
אבל באותו מצב אני לא נשאר
לא נותן לו ליאוש שעלי יגבר -
הרגע המעצבן הוא, שאני כותב פוסט ארוך ומייגע ואחרי שאני מוציא את עצבי על המקלדת הסבלנית, אני מגלה שכל מה שכתבתי היה באנגלית
מ-ע-צ-ב-ן.
או אולי..., vfh nmgci cguko -
@יוסלה יש תוכנה שהופכת את כל הטקסט מאנגלית לעברית בשניה
-
@נ-נח-נחמ-נחמן
איזה? -
@אני-אפס @יוסלה תוכנת הפוך על הפוך מפה מורידים
http://langover.com/Download.aspx
ומתקינים ואז לוחצים F10 במקלדת והכל הופך לעברית -
רגע מעצבן זה: אתה מחליט לאכול בריא אתה אוכל סלט ומגלה שיש בתוכו בצל... והריח והטעם של הבצל נשארים במשך כמה ימים....
-
מה מבאס? לשלוף קופסת גלידה מהמקפיא ואז לגלות בפנים אורז קפוא.
מה מעצבן? להשפריץ עלייך בושם ולהריח אותו נמוג תוך שעה. לאכול קלמנטינה, ואז להישאר עם הריח שבועיים (וגם להעביר אותו הלאה כמו בעמודים של אוטובוס או ידיות של דלתות)
אפרופו - אם יש חדר עישון למה אין חדר קלמנטינה???? -
@גילי אמר ברגעים מרגיזים:
מה מבאס? לשלוף קופסת גלידה מהמקפיא ואז לגלות בפנים אורז קפוא.
מה מעצבן? להשפריץ עלייך בושם ולהריח אותו נמוג תוך שעה. לאכול קלמנטינה, ואז להישאר עם הריח שבועיים (וגם להעביר אותו הלאה כמו בעמודים של אוטובוס או ידיות של דלתות)
אפרופו - אם יש חדר עישון למה אין חדר קלמנטינה????חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
הקלמנטינה זה דבר נוראי!!!!!!!!!! -
@יוסלה לדעתי תפוז יותר גגגרועע
-
@אוהב-את-הבריות אמר ברגעים מרגיזים:
@יוסלה לדעתי תפוז יותר גגגרועע
יש פה תחרות בין תפוז לקלמנטינה
את מי ניקח ואת מי נשאיר בקנטינה
מה נחלק לילדים בקייטנה
ומה ניתן לאכול לאחותי חנה... -
לדעתי המעצבן הוא להכין קפה או לפתוח שוקולד שוויצרי טעים ולהיזכר שאתה בשרי עוד שעתיים