הום פרייז 🍟 בשתי גירסאות
-
שני מתכונים להום פרייז, אחד פרווה אחד חלבי.
קליםםםם!!הום פרייז חלביים
-
אופים קוביות תפו''א בתנור עם מעט שמן , מלח
(לפי המתכון צריך לבשל אות רבע שעה במים ואז לאפות..
אני לפעמים מקצרת את התהליך, יוצא מצוין)
והחיים הכי קלים - אופים ציפס -
בסיר מטגנים בשמן בצל,
-
שכהבצל זהוב מוסיפים שמנת מתוקה קטנה(אפשר לבישול מה שיש...)
-
מוסיפים רוטב צ'לי(לא יודעת להגיד כמות אני שופכת
-
אפשר גם כף אבקת מרק בצל..מלח ופלפל לפי הטעם.....
-
מבשלים כמה דקות על האש ומערבבים עד שנהיה סמיך
-
שופכים על התפוחי אדמה.
הום פרייז פרווה
-
לאפות בתנור תפוחי אדמה חתוכים לקוביות(עם מעט שמן), או צ'יפס קפוא + מלח
-
לשים את התפוחי אדמה במחבת עם מעט שמן, ולחכות שייצרבו קצת.
-
להוסיף למחבת: רוטב צ'ילי(כנ"ל, שופכת...), ואבקת שום, פלפל שחור ופפריקה לפי הטעם
-
לערבב...
-
לפזר שומשום מעל ולחכות שייקלה קצת.
-
ו.... זהו!! מוכן!!
לא תאמינו כמה שזה קל ופשוט!!
בתאבון!!!!!!!
-