• Register
    • Login
    • Search
    • Recent
    • Users
    • חיפוש גוגל בפורום
    • צור קשר

תנאי שימוש

תנאי שימוש

האם חברותי קשור לבטחון עצמי?

סקרקרים
    8
    20
    82
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • י
      יענקב last edited by

אני אוחז שזה לא קשור
      כי היום אתה רואה את הכי ביישנים אבל חברותיים

thmhe שמעון 2 2 Replies Last reply Reply Quote 0
      • thmhe
        thmhe @יענקב last edited by

@יענקב זה לא בהכרח קשור, אבל מציאות היא שהרבה פעמים מי שעם הביטחון העצמי מתרועע עם כל החברים, ומי שאין לו ביטחון עצמי נשאר בצד..

DJ נפתלי אוהב את הבריות 2 Replies Last reply Reply Quote 1
        • DJ נפתלי
          DJ נפתלי @thmhe last edited by

@thmhe
          לא חובה אני בחור ביישן אבל גם חברותי

thmhe 1 Reply Last reply Reply Quote 0
          • thmhe
            thmhe @DJ נפתלי last edited by

@DJ-נפתלי לא חובה, אבל הרבה פעמים..

1 Reply Last reply Reply Quote 0
            • אוהב את הבריות
              אוהב את הבריות @thmhe last edited by

@thmhe אמר בהאם חברותי קשור לבטחון עצמי?:

@יענקב זה לא בהכרח קשור, אבל מציאות היא שהרבה פעמים מי שעם הביטחון העצמי מתרועע עם כל החברים, ומי שאין לו ביטחון עצמי נשאר בצד..

נכון , אבל גם לפעמים מי שאין לו בטחון עצמי הוא משקיע יותר בחברה ועליה הוא מסתמך,
              ככה שזה לא באמת אומר.

• שמעון 2
                שמעון 2 @יענקב last edited by

@יענקב אני לא ביישן וגם חברותי (חוץ ממתי שלא!)

• אוהב את הבריות
                  אוהב את הבריות last edited by

😊 זה מצחיק שכל אחד מעיד על עצמו ועל זה נאמר "אין הנחתום מעיד על עיסתו"
                  (לא באתי להוריד לכם ח"ו😊 )
                  אבל תנסו לפתח את הנושא עצמו.

thmhe שמעון 2 ענק הענקים 3 Replies Last reply Reply Quote 3
                  • thmhe
                    thmhe @אוהב את הבריות last edited by

@אוהב-את-הבריות אדרבה, תעזור לנו! מהי דעתך בתור אחד שאוהב את כל הבריות?

אוהב את הבריות 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                    • שמעון 2
                      שמעון 2 @אוהב את הבריות last edited by

@אוהב-את-הבריות חברתי זה ביטחון עצמי ? או מי שלא ביישן זה ביטחון עצמי?

י 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                      • אוהב את הבריות
                        אוהב את הבריות @thmhe last edited by אוהב את הבריות

@thmhe אמר בהאם חברותי קשור לבטחון עצמי?:

@אוהב-את-הבריות אדרבה, תעזור לנו! מהי דעתך בתור אחד שאוהב את כל הבריות?

כתבתי שזה לא אומר אבל כן יכול להיות קשור, שמי שיש לו בטחון הוא בדרך כלל יודע לנהל מערכת יחסים נכונה ולא מוגזמת או מתרפסת, ואנשים אוהבים בני אדם עם בטחון מה שזה גם מוסיף, אלא שלפעמים אדם משקיע בחברה רק כי חסר לו בטחון,
                        זהו שזה לא כלל אלא תלוי לכל גופו של אדם, בדרך כלל מזהים את זה.

• י
                          יענקב @אוהב את הבריות last edited by יענקב

@אוהב-את-הבריות אבל נראה לי שבטחון עצמי מופרז זה כבר לא טוב
                          כי זה כבר בא להשתלטות וסנוביות וכו

לי למשל אני ביישן אבל כשזה בא ליד חברים קרובים אז הכל מתפרץ לי

אוהב את הבריות 1 Reply Last reply Reply Quote 1
                          • אוהב את הבריות
                            אוהב את הבריות @יענקב last edited by

@יענקב אמר בהאם חברותי קשור לבטחון עצמי?:

@אוהב-את-הבריות אבל נראה לי שבטחון עצמי מופרז זה כבר לא טוב
                            כי זה כבר בא להשתלטות וסנוביות וכו

לי למשל אני ביישן אבל כשזה בא ליד חברים קרובים אז הכל מתפרץ לי

ברור לא דיברנו על מופרז, מה שגם האלו עם הביטחון מופרז שמה באמת זה חיצוני
                            ובתוך תוכם יש פחד וחוסר ביטחון (משיחות שעשיתי אם כמה כאילו).

• י
                              יהודה אייס @שמעון 2 last edited by

This post is deleted!
                              • י
                                יהודה אייס last edited by יהודה אייס

תלוי באיזה רמה הבנאדם חברותי... אבל בגדול אני חושב שזה כן קשור! ובקשר הדוק!
                                יש לזה הסבר אבל אני לא חושב שיש לאנשים כל כך הרבה סבלנות כדי לקרוא אותו.
                                למי שיש לו קושי כזה והוא מודע לזה ורוצה לתקן את זה... יכול ללמוד את כל הנושא לעומק... והוא יהנה - במאה אחוז!

@שמעון-2 חברותי די קשור לבטחון עצמי, כי ללא הבטחון ללכת ולהסתובב בין חברים ולספר ולהיות פעיל כפי שהמילה חברותי מביעה הוא לא יוכל לעשות מחוסר בטחון!
                                אבל קיים סוג של חברותי אחר שפעיל בקרב קבוצה קטנה של חברים(3 או 4 חברים) ולזה מספיק רק הנוחות של החבר וההכרות שלו עם חבריו שתגרום לו פשוט להרגיש בנוח לידם ולדבר...

• אוהב את הבריות
                                  אוהב את הבריות @יהודה אייס last edited by

@יהודה-אייס נראה לי שלהמשך הדיון אולי צריך ללבן מזה ביטחון עצמי זה לא נראה שכולם מכוונים לאותו הדבר
                                  מה בטחון עצמי בעיניך?

תאחד את הפוסטים שלך פהc3a77642-7207-4bff-802c-1e5cd79e9bc5-image.png

י 1 Reply Last reply Reply Quote 1
                                  • י
                                    יהודה אייס @אוהב את הבריות last edited by

@אוהב-את-הבריות אין הרבה סוגים של בטחון עצמי...!
                                    רוצה הרחבה?

• אוהב את הבריות
                                      אוהב את הבריות @יהודה אייס last edited by אוהב את הבריות

@יהודה-אייס אמר בהאם חברותי קשור לבטחון עצמי?:

@אוהב-את-הבריות אין הרבה סוגים של בטחון עצמי...!
                                      רוצה הרחבה?

לא אמרתי שיש הרבה סוגים אלא שכל אחד חושב על הגדרה אחרת שזה בעיניו ביטחו"ע.
                                      אפשר לנסות ולחשוב איך לתמצת ולהגדיר לא חייב להאריך.

• י
                                        יהודה אייס @אוהב את הבריות last edited by

@אוהב-את-הבריות איך נראה לך שמישהו פעיל לפחות כמו שאני מבין שאנחנו מתכוונים מסתובב ועושה ומדבר ללא מינימום בטחון?
                                        זה מה שהתכוונתי.

• ענק הענקים
                                          ענק הענקים @אוהב את הבריות last edited by

באתי לכתוב תגובה אבל ראיתי את ההודעה הזו של @אוהב-את-הבריות

שאמר בהאם חברותי קשור לבטחון עצמי?:

זה מצחיק שכל אחד מעיד על עצמו ועל זה נאמר "אין הנחתום מעיד על עיסתו"

אז אני מדגיש שאני כותב עפ''י מה שראיתי בכמה קבוצות של חברים (ולא על עצמי):
                                          בחור חברותי יכול להיות בחור מאוד ביישן ואפי' עוד יותר זה תלוי עד כמה אוהבים אותו, ובזה זה מתבטא.

• יהודי זה הכי
                                            יהודי זה הכי last edited by יהודי זה הכי

אני חושבת שרוב בעלי הביטחון עצמי חברותיים אבל בהחלט הגיוני שיש חברותיים שאין להם ביטחון עצמי...
                                            כלומר, מי שיש לו ביטחון עצמי רוב הפעמים הוא חברותי אבל מי שאין לו ביטחון עצמי לא בטוח שהוא לא חברותי.

• First post
                                              Last post