• Register
    • Login
    • Search
    • Recent
    • Users
    • חיפוש גוגל בפורום
    • צור קשר

תנאי שימוש

תנאי שימוש

חדש בישראל:

אביזרי רכב
    שמעון 2
    5
    6
    78
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • שמעון 2
      שמעון 2 last edited by שמעון 2

27bf6ce0-ce92-4b6e-8207-75e1c5eaa096-image.png
      חדש בישראל: בקרוב יחל בארץ שיווק מכוניות חשמליות מתוצרת וייטנאם
      ה-8 VF החשמלית וה- VF 9 החשמלית יהיו הדגמים הראשונים של וינפאסט שישווקו בישראל • הרכבים האמורים מסוגלים להגיע בכוח חשמל בלבד לטווח של מעל 500 קילומטרים

יצרנית הרכב החשמלי, וינפאסט הווייטנאמית תחל השנה לשווק מכוניות בישראל. היבוא יתבצע באמצעות ברק כהן וניב אורון, צמד בכירים לשעבר בדלק מוטורס וצ'מפיון מוטורס אשר להם יבואנית רכב חדשה שנקראת BEV MOTORS.

וינפאסט נחשבת חברה חדשה למדי בעולם. בשנת 2017 הוקמה החברה, וכשנה לאחר מכן בשנת 2018 הודיעה החברה כי בכוונתה להתחיל לשווק מכוניות מחוץ לוייטנאם. החברה מייבאת רכבים לאירופה ולארה"ב, והמכוניות אשר ישווקו בישראל יהיו כאלה שיעמדו בתקן המערבי.

BEV MOTORS מהווה חלק מקבוצת NOVARD. החברה תעניק 10 שנות אחריות לרכבים שישווקו. תחילה ישווקו בישראל על ידי וינפאסט הדגמים -8 VF החשמלית וה- VF 9 החשמלית. יצוין כי ביכולתם של שני הדגמים לפי מפרטי וינפאסט, להגיע לטווח של מעל 500 קילומטרים בכוח חשמל בלבד.

שיווק וינפאסט בישראל יחל תחילה על ידי שלוש סוכנויות ראשיות במרכז, בצפון ובדרום – סוכנויות שנתמכות בידי מרכזי השירות בארץ. בהמשך, מתכוונת החברה להתרחב לשני תחומים נוספים: שיווק של רכב דו גלגלי חשמלי ושיווק אוטובוסים חשמליים.
      JDN

אני אפס 1 Reply Last reply Reply Quote 2
      • אני אפס
        אני אפס @שמעון 2 last edited by

@שמעון-2
        מתחרה של טסלה ?

DJ נפתלי H 2 Replies Last reply Reply Quote 1
        • DJ נפתלי
          DJ נפתלי @אני אפס last edited by

@אני-אפס
          כן

1 Reply Last reply Reply Quote 1
          • H
            hhkkkk Banned @אני אפס last edited by

@אני-אפס

@אני-אפס אמר בחדש בישראל::

@שמעון-2
            מתחרה של טסלה ?

לא יעזור כי לטסלה היה את ההתלהבות הראשונית של הציבור כך שקצת מאוחר.....

thmhe 1 Reply Last reply Reply Quote 2
            • thmhe
              thmhe @hhkkkk last edited by

@hhkkkk עדיין, אם זה יהיה במחיר שווה יהיו הרבה קונים. (למרות שעברה ההתלהבות הראשונית)

H 1 Reply Last reply Reply Quote 1
              • H
                hhkkkk Banned @thmhe last edited by

@thmhe לא חושב שהמחיר יהיה זול יותר מטסלה וג''כ הציבור התרגל לשם ''טסלה'' הם יצטרכיע יח''צ מטורףף .

1 Reply Last reply Reply Quote 1

• First post
                  Last post