עוגיות שוקולד צ'יפס מיני מושלמות!
-
•חצי כוס שמן/ 150 גר' חמאה רכה
•חצי כוס סוכר
•חצי כוס סוכר חום כהה
•ביצה אחת
•תמצית וניל
•1 וחצי כוס קמח
•כפית אבקת אפייה
•חצי כפית מלח
•רבע כפית אבקת סודה
•כוס שוקולד צ'יפס (רצוי מיני)הוראות הכנה:
בקערה נערבב יחד שמן, סוכר לבן וסוכר חום.
מוסיפים את הביצה ותמצית הוניל, ממשיכים לערבב.
ממשיכים להוסיף את בקמח, האבקת אפייה, המלח והאבקת סודה,
וממשיכים לערבב עוד טיפונת רק עד לאיחוד, ומוסיפים את השוקולד צ'יפס ומטמיעים בתוך הבצק. הזהרו לא לערבב יותר מדי, העוגיות עלולות לצאת קשות.
מעבירים את התערובת לשקית זילוף, ומזלפים על תבנית אלומיניום או תבנית של תנור עם נייר אפייה. השתדלו לזלף את העיגולים כמה שיותר קטן.
מכניסים לתנור שחומם מראש על 170°, 8 - 10 דקות עד להשחמה עדינה (אל תאפו יותר מדי, זכרו שהעוגיות קטנות ועלולות להשרף מהר!!
מוציאים מהתנור וטובלים בחלב
בתאבון!!