• Register
    • Login
    • Search
    • Recent
    • Users
    • חיפוש גוגל בפורום
    • צור קשר

תנאי שימוש

תנאי שימוש

משהו חשוב שתדעו על אוקראינה!!!!

כללי - עזרה הדדית
    18
    99
    762
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • 1divid
      1divid last edited by 1divid

לא להאמין!!!!!!
      4LFB6ARyKVFaEd09.mp4
      Screenshot_2022-03-14-17-16-42-729.jpeg
      לחסומים
      https://send.magicode.me/send-file/file/0dceac0e45298d63*****39f3488c768d219dbdb6311f/view

חגית א 2 Replies Last reply Reply Quote 5
      • חגית
        חגית @1divid last edited by

@1divid לא הבנתי מה הפואנטה?
        ז"א מה המסר?
        מה אנחנו אמורים להבין מזה?

נ 1divid 2 Replies Last reply Reply Quote 1
        • נ
          נ נח נחמ נחמן @חגית last edited by

@חגית שלא צריך לעזור לאוקראינה

1 Reply Last reply Reply Quote 1
          • 1divid
            1divid @חגית last edited by

@חגית אמר במשהו חשוב שתדעו על אוקראינה!!!!:

@1divid לא הבנתי מה הפואנטה?
            ז"א מה המסר?
            מה אנחנו אמורים להבין מזה?

ראית את הסירטון?
            אז רק שתביני ברשתות מרחמים too much(יותר מידי)
            וכול שניה איזה "חכם" אחר פותח על ישראל שלא מקבלת פליטים שלא תומכת וכו' אז קצת עובדות לא יזיקו על העם שכול כך" עזר" לישראל!!!!!!!

חגית 1 Reply Last reply Reply Quote 0
            • חגית

@1divid אוקיי
              אבל רואים שרוסיה פה האכזרית
              אי אפשר להכחיש
              יש עדויות סרטונים
              אני מכירה ממש מקרוב לא רק מהתקשורת
              באמת הולך שם פוגרום
              הרוסים משתוללים בלי מעצורים!!
              ואני מאוד מבינה את אלו שבעד האוקראינים...

1divid 1 Reply Last reply Reply Quote 1
              • 1divid
                1divid @חגית last edited by 1divid

@1divid אוקיי
                אבל רואים שרוסיה פה האכזרית
                אי אפשר להכחיש
                יש עדויות סרטונים
                אני מכירה ממש מקרוב לא רק מהתקשורת
                באמת הולך שם פוגרום
                הרוסים משתוללים בלי מעצורים!!
                ואני מאוד מבינה את אלו שבעד האוקראינים...

לא חולק על זה שאולי הרוסים משתוללים שם (ויש מצב גדול)
                אבל שני דברים
                1 מישהו מרוסיה אמר שכמו שישראל תוקפת בעזה אז בעולם מראים רק "זוועות"
                ככה זה גם רוסיה ואוקראינה מראים כביכול מה שרוסיה עושה
                2 אני לא מדבר על מעשים ספציפים שקוראים אלא כללית על תמיכה או גינוי או עזרה
                וכן חלק מהעם שם סובל מאוד ולא בצדק!

1divid 1 Reply Last reply Reply Quote 2
                • 1divid
                  1divid @1divid last edited by

@חגית
                  Screenshot_2022-03-14-18-43-25-277.jpeg

חגית 1 Reply Last reply Reply Quote 3
                  • חגית

@1divid אני לא מצדיקה שום אוקראיני
                    וגם לא מתפללת להצלחתם!
                    אנחנו מתפללים לשלומם של היהודים בכל מקום שהם
                    אבל בגלל שהם המותקפים וראש הממשלה שלהם יהודי אפשר להבין את האלו שרוצים בהצלחתם...

אני בעצמי 1divid 2 Replies Last reply Reply Quote 3
                    • אני בעצמי
                      אני בעצמי @חגית last edited by

@חגית בגלל שהם מותקפים רוצים בהצלחתם ולא בגלל שראש הממשלה שלהם יהודי!

חגית 1divid 2 Replies Last reply Reply Quote 0
                      • חגית
                        חגית @אני בעצמי last edited by

@אני-בעצמי כל אחד והסיבות שלו.
                        אבל תדעו שיש באוקראינה יהודים שלא יכולים לצאת!!
                        הם רוצים לברוח אבל יודעים שאם יתפסו בגבול יגייסו אותם מייד
                        והם צריכים המון תפילות!

1 Reply Last reply Reply Quote 2
                        • 1divid
                          1divid @חגית last edited by

@1divid אני לא מצדיקה שום אוקראיני
                          וגם לא מתפללת להצלחתם!
                          אנחנו מתפללים לשלומם של היהודים בכל מקום שהם
                          אבל בגלל שהם המותקפים וראש הממשלה שלהם יהודי אפשר להבין את האלו שרוצים בהצלחתם...

נכון
                          פעם שאלו את מנחם בגין בזמן מלחמת איראן עירק מה הוא אומר
                          הוא ענה שהוא מאחל הצלחה לשני הצדדים
                          אבל מה שמדאיג במלחמה אוקראינה רוסיה זה היהודים ששם!!!!

1 Reply Last reply Reply Quote 3
                          • 1divid
                            1divid @אני בעצמי last edited by 1divid

@אני-בעצמי אמר במשהו חשוב שתדעו על אוקראינה!!!!:

@חגית בגלל שהם מותקפים רוצים בהצלחתם ולא בגלל שראש הממשלה שלהם יהודי!

בגלל שתמיד הצד החלש המפסיד יש יותר נטייה לרחם עליו (וגם הרבה רוצים במפלת פוטין)
                            מדינות שלמות קורה פשעים חמורים מאוד וכלום לא קורה

1 Reply Last reply Reply Quote 2
                            • י
                              יהודי מהארץ last edited by

יותר מחרקתי שיניים כשראיתי הסרטה של חתונה כלשהיא שלהרבות השמחה נופפו בדגלי אוקראינה. כנראה מחוסר מודעות לזוועות שהם חוללו.
                              חשוב לדעת שכפי הנראה יותר מרבים מהם היו שמחים לעשות לנו בדיוק את מה שקורה להם.
                              אנחנו לא יודעים חשבונות שמיים אבל אנחנו מתפללים כל כך הרבה "נקום לעיננו נקמת דם עבדיך השפוך" - ושהנקמה תהיה עד טיפת הדם האחרונה שהעם הארור הזה ושאר שכיניו ביבשת שפכו לאורך ההיסטוריה אז אני לא יודע חשבונות שמים, אבל להיות עצוב כשהם סובלים? ממש ממש ממש לא.
                              מה שהם חוטפים הוא כאין וכאפס לעומת מה שהם חוללו לעמינו לאורך ההיסטוריה וגם הרבה אחרי השואה.
                              אם יצא לכם להיפגש עם יהודי שעלה מאוקראינה תנסו לברר אצלו על מצב האנטישמיות שם. יש מצב שתשמעו סיפורים לא סימפטיים.
                              נכון שיש כאלה שלא כמו תמיד וכו'.. אבל כעם הם היו רעים מאוד מאוד לנו בעבר ומן הסתם רוצים להיות כאלה גם בהווה.

אני בעצמי יהודי זה הכי 2 Replies Last reply Reply Quote 8
                              • אני בעצמי
                                אני בעצמי @יהודי מהארץ last edited by

@יהודי-מהארץ כל מילה
                                אבל בד בבד יהודים גם סובלים שם וזה מצער נורא
                                רק שיבוא כבר המשיח ויגאל אותנו וד' יאמר לצרותינו דייייייי!!

י 1 Reply Last reply Reply Quote 5
                                • י
                                  יהודי מהארץ @אני בעצמי last edited by

@אני-בעצמי זה בודאי נכון.

י 1 Reply Last reply Reply Quote 1
                                  • י
                                    יחי המלך @יהודי מהארץ last edited by יחי המלך

@יהודי-מהארץ @אני-בעצמי @חגית וכל הדנים בנושא
                                    מצחיק שאתם דשים דווקא באוקראינה
                                    הרי זה לא חידוש
                                    כבר נאמר לנו בספרים הקדושים שבכל דור ודור עומדים עלינו
                                    פעם גרמניה, רוסיה , אוקראינה זה היינו הך...
                                    אנחנו כיהודים לא באמת משנה לנו מי ינצח או יפסיד
                                    אנחנו רק רוצים את מלכותו הבלעדית של מלך מלכי המלכים!!!
                                    וגם אומות שכביכול בשלום עם ישראל לא באמת אוהבת אותנו
                                    הם רק מחפשים הזדמנויות וסיבות כדי לעורר את הדוב האכזרי שישן בתוכם
                                    אסור לסמוך על אף אומה
                                    אנחנו כבשה בין 70 זאבים
                                    אסור לנו לשכוח את זה!!
                                    והלוואי ונזכה לגאולה שלימה בקרוב ממש!!!

י 1 Reply Last reply Reply Quote 5
                                    • י
                                      יהודי מהארץ @יחי המלך last edited by ממתינה

@יחי-המלך הלוואי.
                                      אבל לא על זה הנושא.
                                      הנושא פה הוא על כל האנשים שמצטערים ומצטמררים לשמע הזוועות שחווה העם "הרחום" הזה.
                                      סתם לידע, לא רק בשואה הם ביצעו זוועות ביהודים, עד היום הזה מתנוססים בכיכרותיהם פסליו של פטליורה ימ"ש שרצח 150000 יהודים בפרעות ת"ח ות"ט. ועוד כגון דא.
                                      דרך אגב, הקבוצה העיקרית שתקפה יהודים היא אנשים שהלאומניות האוקראינית חזקה אצלם וזה גם המניע לסבל שלהם עכשיו.
                                      ועוד נקודה, שלאחרונה באירופה התחילו ללכת בכיוון של "להמשיך הלאה" בהקשר של השואה. אני מדבר על פולין והרכוש היהודי הגזול.

הבדיחה הכי טובה שייכת לשגריר אוקראינה בישראל שביקש שישראל תעזור להם כמו שהם עזרו ליהודים בשואה. אהה. פוטין ממש ישמח.
                                      קרדיט לעלון ווארטים לפרשת שבוע.

1 Reply Last reply Reply Quote 4
                                      • יונתן
                                        יונתן last edited by

יש בלבול גדול בקרב היהודים שומרי המצוות בכל הנושא של רוסיה אוקראינה
                                        אני שומע יהודים חרדים שמדברים שאנחנו צריכים להיות עם המערב כי אנחנו מזדהים אם ערכי המערב של דמוקרטיה חופש ועוד...
                                        ואני שואל ממתי אלו הערכים שלנו האם התורה וערכי החופש של המערב מסתדרים יחדיו?
                                        ועוד אני שומע שמדברים על פוטין האכזר ואני שואל האם אנחנו לא נראים כך בעיני העולם ביחסינו כלפי הערבים?
                                        ומה נענה שהמקרים שונים ששם הוא תקף מדינה ריבונית ללא התגרות כלל וכאן הטעות שלנו גם בעולם רואים אותנו כמי שתוקפים את החמאס ללא התגרות וכן כמי ששולטים על מדינה ריבוני בשם פלסטין
                                        נכון אנחנו יודעים שזה תעמולה כוזבת אבל לא כל אדם בעולם יודע את זה למען האמת כמו שלרוב אזרחי ישראל אין באמת הבנה במה קרה בין רוסיה לאוקראינה כך לרוב תושבי העולם אין מושג במה קורה בינינו לערבים
                                        אין כאן טובים ורעים אלא טובים בעיני המתבונן ורעים בעיני המתבונן
                                        ולכל הששים על הסנקציות המוטלות על רוסיה עליכם לזכור שהנפגעים הראשונים מהם זה היהודים מכיוון שרבים מהאוליגרכים שם הם יהודים והקהילות שם ממומנות על ידם וברגע שהם נפגעים כולם שם נפגעים
                                        ולסיום אני חייב להתייחס לדברי שר החוץ לפיד שהורה שלא לסייע לאוליגרכים רוסים בעלי אזרחות ישראלית אדם שמרעיב את ילדי החרדים וטוען שאנטישמי זה מי שהורג כל אדם בגלל שנאה לא נראה לי שהאדם ראוי להיות שר החוץ אולי שגריר תל אביב בישראל

אוהב את הבריות 1 Reply Last reply Reply Quote 4
                                        • אוהב את הבריות
                                          אוהב את הבריות @יונתן last edited by

@יונתן אמר במשהו חשוב שתדעו על אוקראינה!!!!:

יש בלבול גדול בקרב היהודים שומרי המצוות בכל הנושא של רוסיה אוקראינה
                                          אני שומע יהודים חרדים שמדברים שאנחנו צריכים להיות עם המערב כי אנחנו מזדהים אם ערכי המערב של דמוקרטיה חופש ועוד...
                                          ואני שואל ממתי אלו הערכים שלנו האם התורה וערכי החופש של המערב מסתדרים יחדיו?
                                          ועוד אני שומע שמדברים על פוטין האכזר ואני שואל האם אנחנו לא נראים כך בעיני העולם ביחסינו כלפי הערבים?
                                          ומה נענה שהמקרים שונים ששם הוא תקף מדינה ריבונית ללא התגרות כלל וכאן הטעות שלנו גם בעולם רואים אותנו כמי שתוקפים את החמאס ללא התגרות וכן כמי ששולטים על מדינה ריבוני בשם פלסטין
                                          נכון אנחנו יודעים שזה תעמולה כוזבת אבל לא כל אדם בעולם יודע את זה למען האמת כמו שלרוב אזרחי ישראל אין באמת הבנה במה קרה בין רוסיה לאוקראינה כך לרוב תושבי העולם אין מושג במה קורה בינינו לערבים
                                          אין כאן טובים ורעים אלא טובים בעיני המתבונן ורעים בעיני המתבונן
                                          ולכל הששים על הסנקציות המוטלות על רוסיה עליכם לזכור שהנפגעים הראשונים מהם זה היהודים מכיוון שרבים מהאוליגרכים שם הם יהודים והקהילות שם ממומנות על ידם וברגע שהם נפגעים כולם שם נפגעים
                                          ולסיום אני חייב להתייחס לדברי שר החוץ לפיד שהורה שלא לסייע לאוליגרכים רוסים בעלי אזרחות ישראלית אדם שמרעיב את ילדי החרדים וטוען שאנטישמי זה מי שהורג כל אדם בגלל שנאה לא נראה לי שהאדם ראוי להיות שר החוץ אולי שגריר תל אביב בישראל

חותם על כל מילה, אפי' שזה לא הדעה הפופולארית בציבור.

יונתן 1 Reply Last reply Reply Quote 1
                                          • יונתן
                                            יונתן @אוהב את הבריות last edited by

@אוהב-את-הבריות הדעה לא פופלארית כי הציבור שבוי בידי התקשורת הפרוגרסיבית שמהנדסת את התודעה שלנו וכאן אני שואל אם לפלוש עם צבא ולהרוג אנשים במדינות ריבוניות זה דבר כ"כ חמור מדוע לא הטילו סנקציות על ארה"ב כשפלשה לעירק ולאפגניסטן? ומדוע לא מטילים סנקציות בסדר גודל כזה על איראן ששולחת את כוחותיה לסוריה ולכמעט כל מדינה במזה"ת והורגת שם?
                                            אלא מדובר כאן במאבק על הערכים הפרוגרסיביים המתירנים (בהזדמנות אני ארחיב על כך) שלנו לא אמורה להיות דעה בנושא

י 1 Reply Last reply Reply Quote 2

• First post
                                              Last post