תיקון רוכסן שיצא מצד אחד
-
יש לי מכנס שצד אחד של הרוכסן שלו יצא מהמקום אם מישהו יודע איך אפשר לתקן את זה בצורה קלה אם יוכל לכתוב כאן...{זה לא נכנס בחזרה שמנסים להכניס בצורה רגילה}
-
@ישראל-ק לא נראה לי שיש מה לעשות חוץ מהחלפת רוכסן.
-
@ישראל-ק אמר בתיקון רוכסן שיצא מצד אחד:
יש לי מכנס שצד אחד של הרוכסן שלו יצא מהמקום אם מישהו יודע איך אפשר לתקן את זה בצורה קלה אם יוכל לכתוב כאן...{זה לא נכנס בחזרה שמנסים להכניס בצורה רגילה}
אם הבנתי נכון את שאלתך,
ניתן בחנויות סדקית
אופציה לסדר את זה עם פטנט של ראש רוכסן. -
@ממתינה טוב לדעת שיש כזה דבר.
-
@ממתינה אמר בתיקון רוכסן שיצא מצד אחד:
אם הבנתי נכון את שאלתך,
ניתן בחנויות סדקית
אופציה לסדר את זה עם פטנט של ראש רוכסן.אפשר יותר פרוט איך בדיוק משתמשים עם זה...
-
@ממתינה אמר בתיקון רוכסן שיצא מצד אחד:
אם הבנתי נכון את שאלתך,
ניתן בחנויות סדקית
אופציה לסדר את זה עם פטנט של ראש רוכסן.אפשר יותר פרוט איך בדיוק משתמשים עם זה...
ניגשים לחנות סידקית והם מתקנים את זה,
מדובר בראש רוכסן (תלוי בגודל ובסוג) הם מחברים אותו
וזה פשוט מחזיר את הרוכסן לתקינותו.אגב, זה שימושי בכלל הרוכסנים של מעילים, תיקים וכו.
-
@ישראל-ק פתרון יותר פשוט את הצד שיצא מרחיבים מעט כמו עם מספרים וכד ומכניסיםואז מהדקים חזר עם פליאר ומשחקים עם הרוכסן קדימה ואחורה ומסתדר
-
הכי פשוט שתקנה מכנסיים חדשות
-
@מיכלי אמר בתיקון רוכסן שיצא מצד אחד:
@ישראל-ק פתרון יותר פשוט את הצד שיצא מרחיבים מעט כמו עם מספרים וכד ומכניסיםואז מהדקים חזר עם פליאר ומשחקים עם הרוכסן קדימה ואחורה ומסתדר
פתרון גרוע וקשה לעשיה, מה גם שזה יכול לשבור את הרוכסן.