פורום לכל דבר
-
-
@אלי-מהאולפן אם יהיה פורום אחד להכל, אחד שמבין במחשבים כל הזמן יהיה הודעות על מתכונים וחשמל...
צריך שיהיה סוג של פורום גג, ושתהיה אופציה לראות תמיד רק את הנושאים שבחרו לראות, ולא לראות את הכל בלחיצה על "נושאים שלא נקראו", אם שייך לעשות כזה דבר, אין בעיה שיהיה פורום אחד להכל -
@אלי-מהאולפן עדיף פורום אחד למוזיקה ואחד לטכנולוגיה ואחד לבישול וכו' מהסיבה הפשוטה:
מקצועיות
אלא אם כן יש לך 50,000 משתמשים ועשרות חברי פיקוח עם תקציבי ענק לתחזוק הפורום וסידורו... -
@ילד-חוכם צודק, עיין ערך פרוג...
-
@ילד-חוכם ומה הפורום הזה?? לא נראה לי שצריך את כל מה שהזכרת ובעזרת השם יעלה בכל התחומים
-
@אלי-מהאולפן על זה אנחנו מדברים...
קוראים לפורום כאן "איש את רעהו" שמיועד לדברם כלליים ולא לקטגוריות ברורות שכבר יש בשבילם פורומים עם מומחים בנושאים האלו -
This post is deleted! -
@חראשו אמר בפורום לכל דבר:
@ילד-חוכם צודק, עיין ערך פרוג...
אני מכיר את פרוג
(זה היה הפורום הראשן שהייתי חבר בו...) -
@אייצ-ית אמר בפורום לכל דבר:
@ילד-חוכם אמר בפורום לכל דבר:
@אלי-מהאולפן עדיף פורום אחד למוזיקה ואחד לטכנולוגיה ואחד לבישול וכו' מהסיבה הפשוטה:
מקצועיות
אלא אם כן יש לך 50,000 משתמשים ועשרות חברי פיקוח עם תקציבי ענק לתחזוק הפורום וסידורו...אתה צודק לגמרי!
רק מה-
אני למשל- אין לי עודף סבלנות לקפץ בין מלא פורומים. מעדיפה את הכל במרוכז ואני עושה מעקב רק על נושאים שמעניינים אותי.ומה קורא בלחיצה על "נושאים שלא נקראו"
את רואה רק את מה שבמעקב?
א"כ אני בעד פורום אחד לכולם -
This post is deleted! -
@אייצ-ית זה באמת מעצבן, לראות שאלות שרחוקות ממך כמזרח למערב
בדיוק בגלל זה צצים פורומים כפטריות אחרי הגשם, ולכן אם יש אפשרות לעשות שיראו רק את הקטגוריות שמעניינות אותך, זה מצוין פורום אחד לכולם שלא יצטרכו לדלג כל הזמן,
אבל אם לא, עדיף פורום לכל תחום -
This post is deleted! -
הייתי מציעה למנהלים יותר למקד אותו בנושא אחד
אבל נושא שלא קיים
אולי לעשות סקר איזה נושא הכי מעניין אותכם ואז לעשות את הפרום
(איך עושים סקר?) -
@יושב-אהלים מה אתה אומר על הדיון
-
@חיה אמר בפורום לכל דבר:
הייתי מציעה למנהלים יותר למקד אותו בנושא אחד
אבל נושא שלא קיים
אולי לעשות סקר איזה נושא הכי מעניין אותכם ואז לעשות את הפרום
(איך עושים סקר?)את מתכוונת נושא שעדיין לא פתחו עליו פורום, לא?
-
@חראשו אני מתכוונת את הנושא הכללי של הפרום
כמו שיש פרום למוזיקה כמו שיש מתמחים -
@חראשו יש נושא שאין עליו פורום?
-
כי הפרום הזה לא ממוקד בכלל
-
@צור אמר בפורום לכל דבר:
@חראשו יש נושא שאין עליו פורום?
מה שאני מכיר כרגע זה מתמחים לטכנולוגיה והמסתעף כולל חשמל
מקצב למוזיקה
ומעצבים לגרפיקה (שכרגע הוא בבניה)
אם יש עוד משהו אשמח לשמוע (לא טיסות לאומן ושאר ירקות, זה כן נכלל באיש את רעהו) -
חבל שאי אפשר לשנות את ההצבעה כי אני הצבעתי ל"פורום 2/1 מרוכז" אבל אחרי שקראתי את התגובות אני מסכימה עם זה שזה סתם מבולגן מידי, לא כל הנושאים מעניינים אותי אבל כמו ש @צור אמר אין נושא שלא פתחו עליו פורום.
@חראשו אני מכירה פורום של טיולים