עוד כמה זמן לדעתכם תשרוד הממשלה???
-
עוד כמה זמן לדעתכם תחזיק ממשלת השמאל, בנט לפיד וליברמן???
1.לא יותר מחודש.
2. לא יותר משנה.
3. עד הבחירות הבאות.
4. לא יודע. -
@יעקב-ה אני די פסימי לגבי הסיכוי שהיא תיפול בקרוב האנשים שם דבוקים לכיסאות הם יודעים שהם רק יפסידו ממערכת בחירות לכן הם יאחזו בכל כחם זה בזה על מנת שלא ליפול
-
@יונתן אני חושב שיקח קצת זמן, אבל אין מצב שהם בחירות הבאות בממשלה.
-
@יעקב-ה עד
הבחירות הבאות בלי שום ספק
כיון שאין ענין לשום מפלגה לעשות בחירות -
@נתי אבל אולי וכמעט בטוח יהא מריבות בקואליצה.
-
@יעקב-ה
יהיה אבל מה הענין שלהם לצאת לבחירות?? -
@יעקב-ה התשובה שאני חושב עליה לא נמצאת
התשובה היא שלכאורה יותר משנה אבל לא עד סוף הקדנציה -
אמרו שהיא לא תחזיק יותר מחודש והנה היא נשארה.
אני חושב שעד הבחירות הבאות, כי זה תשובה שיכולה היות עוד חודש שנה, ואפי' עכשיו.
יש מישהו למעלה שמסובב את הגלגל ומסמן מי לחיים מי למוות, מי לממשלה ומי ליפול."כי תעביר ממשלת זדון מן הארץ"
בברכת למינים ולמלשינים, יש לכוון בממשלה הנוכחית. (כך תיקן עזרא הסופר, בתקופתם, ואנו בתקופתינו.) -
@ביד-הלשון אמר בעוד כמה זמן לדעתכם תשרוד הממשלה???:
אמרו שהיא לא תחזיק יותר מחודש והנה היא נשארה
ממשלה כזאת, לא הייתה אמורה להחזיק יותר מחודש
הם אנשים כל כך שונים, עם דעות כל כך שונות וסוג הבוחרים שלהם הוא מאוד שונה
ובאמת הם לא היו אמורים להחזיק מעמד.
מה שכן, יש כמה סיבות שגורמות להם להילחם על זה שהיא לא תיפול.
אחת הסיבות זה "רק לא ביבי". כל עוד ביבי חי וקיים, הם ילחמו ויוותרו על העקרונות שלהם (אם יש להם) ויעשו הכל כדי שהממשלה לא תיפול כדי שלא יהיה מצב שיגיעו לבחירות וביבי יעלה.
דבר שני, הם יודעים שאין להם הרבה סיכויים בבחירות הבאות, יש כמה מהם שבבחירות הבאות יתרסקו, אז זה יצר הישרדותי... -
הממשלה מורכבת משלשה משמונה מפלגות שאין לאף אחת מהם אינטרס לפרק את הממשלה
יש עתיד לפיד מחכה לרוטציה הוא לא יפרק את הממשלה
כחול לבן הסיבה שגנץ עבר את אחוז החסימה היא התנהגותו הממלכתית ואם יפרק את הממשלה הוא יפסיד את הבייס
העבודה היא מפלגה שבקושי נשארה בחיים וכבר זמן רב שלא היתה בממשלה עכשיו הם מנסים להתאושש
ישראל ביתנו שכל ענינו של ליברמן הוא לנקום בנתניהו ובחרדים ולבנות בייס חילוני שונא דת ועכשיו שהוא שר האוצר ויש לו כל מה שהוא רוצה אין לו שום עניין בפירוק הממשלה
**ימינה ** כשראש הממשלה הוא מהמפלגה למה לפרק במיוחד שאין לו שום דבר אחרי הממשלה אין לו שום עתיד פוליטי(לפחות לעת עתה)
תקווה חדשה מפלגה שיש לה 4 שרים וסגן שר ואין לה סיכוי לעבור את אחוז החסימה וכולם שם רק עסוקים במסעות נקמה למה שיפרקו את הממשלה
מרצ מפלגה שכבר שנים לא היתה בממשלה וסוף סוף הם יכולים לקדם את האג'נדות השמלאניות התלאביביות שלהם למה ששוב יסתכנו במעבר אחוז החסימה והליכה לאופוזיציה במקרה הטוב
רע"מ הם לקחו הימור ענק ואם לא יהיו להם תוצאות לא יהיה להם עתיד פוליטי הם חייבים להמשיך בקואליציה עד הסוף אם הם רוצים להישאר על המפה -
@margalit אמר בעוד כמה זמן לדעתכם תשרוד הממשלה???:
@ביד-הלשון אמר בעוד כמה זמן לדעתכם תשרוד הממשלה???:
אמרו שהיא לא תחזיק יותר מחודש והנה היא נשארה
ממשלה כזאת, לא הייתה אמורה להחזיק יותר מחודש
הם אנשים כל כך שונים, עם דעות כל כך שונות וסוג הבוחרים שלהם הוא מאוד שונה
ובאמת הם לא היו אמורים להחזיק מעמד.
מה שכן, יש כמה סיבות שגורמות להם להילחם על זה שהיא לא תיפול.
אחת הסיבות זה "רק לא ביבי". כל עוד ביבי חי וקיים, הם ילחמו ויוותרו על העקרונות שלהם (אם יש להם) ויעשו הכל כדי שהממשלה לא תיפול כדי שלא יהיה מצב שיגיעו לבחירות וביבי יעלה.
דבר שני, הם יודעים שאין להם הרבה סיכויים בבחירות הבאות, יש כמה מהם שבבחירות הבאות יתרסקו, אז זה יצר הישרדותי...שכחת עוד סיבה,- ככה זה בעולם, כוחות הרשע, ויצה''ר השולטים.
-
@יעקב-ה למה לא עשית את זה בתור סקר ???
-
@לדעת אמר בעוד כמה זמן לדעתכם תשרוד הממשלה???:
@יעקב-ה למה לא עשית את זה בתור סקר ???
נראה לי בגלל שסקר לא ניתן לעריכה
-
עד הבחירות הבאות בגלל שהממשלה תתפרק אז יהיו בחירות......