מתכון לסלמון שלא תרצו שלא לנסות
-
בליל שישי חורפי אחד החלטתי להכין את הדגים לשבת לא ממש ידעתי מה להכין אז ניסיתי ויצא מתכון שתמיד כשיש אורחים אני מגיש אותו ואין אחד שלא מבקש את המתכון
אז הרי הוא לפניכם
בהצלחה
הרכיבים
500 גרם פילה סלמון
חצי כוס יין לבן
חצי כוס רוטב סויה
שליש כוס שמן
4 כפות גדושות סילאן
8 שיני שום כתוש
הוראות הכנה
לחמם תנור ל150 מעלות
לפרוס את הדג לפרוסות עבות ולהניח בתבנית
לערבב את כל שאר החומרים היטב ולצקת מעל הדג ולכסות היטב בנייר כסף
להכניס לתנור למשך 20 דקות
להוריד את הכיסוי ולהשאיר עוד 20 דקות ולהגיש -
@יונתן הוא צריך להיות מופשר קודם או שלא משנה
-
נשמע פצצה!!!
רק אין לי כוח היום להכין בשלג הקרררררררררררררררררררר הזה. -
@חושחוש מעולם לא ניסיתי להכין דג קפוא אני ממליץ להפשיר
-
@יונתן זה תלוי במתכונים