אנחנו שואלים, צוות הפיקוח, ההנהלה או המשתמשים, ישיבו...
-
@לייב יש תוכנה שמחליפה את האנגלית לעברית
-
@לייב במידה וזה רשם לך באנגלית להדגיש את השורה שנכתבה וללחוץ F10
(זה לא תרגום.) -
@שלמה אפשר לתת דיסלייק? זה בסדר לפי חוקי הפורום?
-
@AVITAL-1
מתוך תנאי הפורום....
לייק ודיסלייק - הצבעה בנושאים:הנהלת הפורום תראה בחומרה רבה נתינת דיסלייק ללא סיבה, וכן הענקת לייקים מופרזת. הדיסלייק נועד לדיווח על פוסט מטעה או שלילי. פוסט או דעה שאתם לא מסכימים איתם לא עונים להגדרה הזאת!
-
@אוהבת-לדעת-הכל לכן אני שואלת את המנהל... יצא לי לראות יחסית הרבה שזה קרה ולא זוכרת שהיה בפוסט הזה משהו מטעה או שלילי זה נראה שסתם מישהו לא אהב את הפוסט...
-
@AVITAL-1 לא ראיתי אף פעם דיסלייק!!
יש לך קישור לפוסט?
מעניין לראות... -
@AVITAL-1 תלוי
אם יש אפשרות כזאת זה אומר שיש מקרים שזה כן מתאים -
@תמי זה נמצא בנושא של יונה ספיר מרגל להשכרה! בפוסט האחרון יש את המספר 2 ורואים ש-3 הצביעו
-
@AVITAL-1 זה אומר שנתנו דיסלייק?
אולי זה באג??
אין באמת בעיה בפוסט הזה....
ולמה אין אפשרות לראות מי נתן את הדיסלייק?? -
@AVITAL-1 אמר באנחנו שואלים, צוות הפיקוח, ההנהלה או המשתמשים, ישיבו...:
למה לפעמים במקום ליד הלייקים איפה שרואים מי נתן יש מספר אחר מהאנשים שמצוינים שם? לדוגמא המספר 2 אבל יש שם 3 שמות של אנשים...? זה בגלל שמישהו עשה לייק והוריד אותו או מה?
@שלמה אמר באנחנו שואלים, צוות הפיקוח, ההנהלה או המשתמשים, ישיבו...:
זה אומר שמישהו נתן דיסלייק ולכן זה הוריד לייק אחד
כנראה בשביל שלא יהיה שום דבר אישי נגד המשתמש שנתן...
אני לא יודעת למה אני סתם משערת -
@שלמה הצדיק
יש במה שאומרים כאן בקשר לדיסלייק אני ראיתי כאן בפורום הרבה דיסלייקים ודיוחתי והיה לי ולך כמה דיונים שכתבת לי שכל אחד ומה שהוא בוחר אז
באו נחשוב ככה איך ההיתם מקבלים את זה שנותנים לכם דיסלייק היתם חשים בטוב? לא! אז פליז אל תיתנו דיסלייק@שלמה מכיון שאפשר לתת דיסלייק ממספר מוניטין אז עדיף שזה יהיה מוסתר מהללו שאין להם מספיק מוניטין לזה
יש מיבין? -
-
@אוהב-את-הבריות נכון!!
אם יוכלו לראות מי נתן את הדיסלייק המשתמשים ירגישו לא בנח לתת דיסלייק... ולא יתנו סתם!!
רק אם ממש צריך -
@אוהב-את-הבריות לא נראה לי שעדיף שיוכלו לראות מכיון שזה יגרום אה הוא הביא לי דיסלייק מהיום אני לא נותן לא לייקים
אז @שלמה 1 שלא יוכלו לראות מי נתן את הלייק
2מכיון שלתת לייק זה ממספר מוניטין מסוים אז למי שעדין לא הגיע למגבלה הזאת שלא יראה את סמל הלייקבהצלחה
-
@שמעון-2 לא נראה לי שיש צורך לתת דיסלייקים על פוסטים!!!
אם לא התחברת לפוסט מסוים פשוט אל תעקוב על הנושא הספציפי כדי לא להתעצבן ממנו אבל אחרים כן רוצים לקרוא את הפוסטים הנ"ל ולכן לא חושבת שיש עיניין לתת דיסלייק!! -
@תמי מילים שיוצאות מהלב
אבל לפעמים יש צורך לתת דיסלייקים
אלא אם כן למה זה נוצר
אז שלמה כרגע שישאר כמו עכשו
ואם אפשר אז שיוסיפו לורום התקן שכל פוסט שנותנים על זה דיסלייק המנהל יקבל התראה על זאת -
@שמעון-2 אמר באנחנו שואלים, צוות הפיקוח, ההנהלה או המשתמשים, ישיבו...:
אבל לפעמים יש צורך לתת דיסלייקים
אפשר ציטוט על פוסט שדורש דיסלייק????
-
@תמי לא נראה לי שאני אמצא וגם אם אני ימצא אני לא יתן לך מכיון שאני לא רוצה שתביאי לו דיסלייק אבל למשל הפוסט הזה קיבל דיסלייק ולא היה צריך לקבל דיסלייק אבל בגלל שמישהו כאן בפורום שונא מאזדה 2 אז נתן דיסלייק
כתובת קישור
ועוד משהו מאז שהיא קיבלה את הדיסלייק היא לא נכנסת לפורום
אז נראה לי שאם אני יקבל דיסלייק אני לא ירגיש בנוח לכתוב כאן בפורום שיש כאן מישהו ששונא אותי -
העליתי משמעותית את המוניטין הנדרש כדי לתת דיסלייק
משתמש שיעשה שימוש לרעה בכלי הדיסלייק יקנס במוניטין שלילי לפי שיקול דעת ההנהלה -
@שמעון-2 אל תתן דוגמא מהפורום
אבל איזה תוכן ראוי לקבל דיסלייק?