חיתוכיות שוקולד
-
רכיבים:
בצק פריך מתוק מרודד קנוי (450 ג’) *מומלץ על בסיס חמאה
6 כפות גדושות ממרח שוקולד
לקישוט: אבקת סוכראופן ההכנה:
-לפני ההכנה יש להפשיר את הבצק לפי ההוראות שעל גבי האריזה.
-מחממים תנור מראש ל-170 מעלות ומרפדים תבנית גדולה בנייר אפיה.
-מניחים את הבצק על נייר אפיה ומחלקים אותו ל-3 מלבנים שווים.
-מורחים את החלק העליון של מלבן אחד ב-3 כפות גדושות ממרח שוקולד.
-מניחים מעל מלבן נוסף ומורחים גם אותו ב-3 כפות גדושות ממרח שוקולד. מעל מניחים מלבן נוסף.
-מכניסים לתנור החם ואופים במשך כ-25 דקות, עד להזהבה.
-מוציאים מהתנור ומניחים לבצק האפוי להתקרר לגמרי (הבצק מתקשה לאחר קירור).
-לאחר שהבצק התקרר, מיישרים את הקצוות בעזרת סכין וחותכים לריבועים בגודל 3-3.5 ס”מ.
*שומרים בקופסה סגורה מחוץ למקרר.
בתאבון!!
קרדיט
שימו לב: המתכון לא נוסה על ידי (לא לוקח אחריות)